<3

Bebis och jag imorse när vi storstäda ; )

Gott nytt år!

Jaha, detta blir väl lugnaste nyåret någonsin, men det är ju av den bästa anledningen också : )

Vi ska spendera kvällen hos svärmor och Janne. Äta 3 rätters och spela Bingolotto, haha riktiga pensionärer! Vi blev faktiskt bortbjudna till en vän men hon bor utanför stan å vi skulle inte kunna ta oss hem på natten + att jag helt ärligt inte är så sugen på fest, fulla människor och att sova borta! Jag ska njuta av kvällen ändå och skåla in det nya året med pommac ; )

Dagen har annars bestått av storstädning. Och annat pyssel. Fick ju för ett tag sen för mig att byta färg på gardiner mm i vardagsrummet till lila. Tröttnade direkt! Så nu är det limefärgat , ljust och fräscht igen ; )

Bjuder på en bild på förrätten vi fixat, mamma har bjudit oss på den förut å då har det varit supergott så jag hoppas att vi också lyckats!!

Pojke eller Flicka?

Vad tror ni? Pojke eller Flicka? : )

Sömnproblem!

Mina ögon går typ i kors för att jag är så trött! Men lägger jag mig nu så kommer jag ändå inte kunna sova..

Inatt låg både jag & Robban vakna när klockan var efter 03!! Spelade skippo med varann å kunde verkligen inte sova! Sen sa vi iaf godnatt o Robban säger att jag somna men det måste ha varit en väldigt kort stund isf för sen var jag iaf vaken enda tills kl var 6:10!!! Nångång efter det somnade jag och vaknade sedan runt 9:40. . . .

Ikväll har vi varit hos morbror m familj och ätit middag, det var supergott och trevligt! : ) just nu ligger jag i badet men ska straxt kliva upp å förbereda förrätten tills imorgon! Sen ska jag bädda ner mig...

Gipsmage!

Vi har gjort gipsmage ikväll. Det var lite svårt å vi var alldeles för långsamma i början!

Om jag skulle göra om det så skulle jag ha valt att ha en BH på mig haha och sen gjort lite längre ner under magen!

Under 50 !!

Crap!

Haft ett par riktigt tunga dagar fysiskt, vilket även tär på psyket. Illamåendet har kommit tillbaka på kvällarna och jag känner bara att jag vill kräkas fast ingenting kommer. Jag blir spymätt av allt jag äter oavsett mkt eller lite...

Kan inte gå på toa = magont och mer svullen än vanligt. Och så halsbränna på det..

Bläh.

Orkeslös

Vart har min energi tagit vägen? Jag känner mig helt väck å orkeslös. Springer mellan sängen och tvättstugan. Tänkte nästan skippa tvättiden men samlade kraft å började tvätta vid 10. Första maskinen med barnkläder är i nu hihi, det kändes konstigt med alla små plagg, men mysigt : ) Tänk att tvätta ens bebis kläder kan kännas så stort?

Hoppas på att påslakanseten vi köpte i Ullared blir mjuka å mysiga. Annars får det bli att investera i bättre sängkläder från typ hemtex. Men jag ger dem iallafall en chans. De kan bli bra efter några tvättar o tumlingar!

Sen ska jag som a l d r i g stryker faktiskt göra det, första gången såhär så känns det kul, sen lär man väl inte ha varken lust eller tid till det : ) och så måste vår nästa investering bli en bra klädbyrå till barnrummet så man kan börja vika å lägga in allt : )

Låg å tittade på Jersey Shore till 01:30 inatt, fick fruktansvärd halsbränna å höll på att kräkas. Har gissat att det varit på gång senaste veckorna då jag känt av det lite svagt (har aldrig haft halsbränna förut) men inatt blev det förjävligt! Som tur var så sov min bror här och han hade som en räddare i nöden novalucol eller vad det heter å det hjälpte rätt så bra faktiskt : )

Härligt väder idag, skulle vilja åka ut på landet, typ till Robbans mamma åh testa min nya kamera lite. Och så vill jag till Ikea, och så skulle jag vilja kika lite på rean igen, och måla naglarna haha. Ja, vi får väl se om det ens blir ngt av det! Robban har skjutsat min bror till Skavsta flygplats å är på väg hem nu iallafall, han kanske kan få upp mig ur sängen när han kommer : )

Goos!

Har förresten kollat över alla kläder vi köpt till bebis och skrivit upp hur mkt vi har i varje storlek. Vi har istort sett bara köpt i storlekarna 50 och 56 och där behövs det inte mer. I strl 62 har vi 3 par byxor och en ytteroverall.

Klippte bort alla prislappar då jag inte gjort det innan så imorgon är det bara börja tvätta : )

Älskar filten på bilden nedan, den är så len, gosig & varm - favorit! Har 3 snuttisar också som är jättefina : )

Mellandagsrea - Köpt tvättmaskin!!

Idag har vi köpt tvättmaskin, jag är lycklig hihi : ) vi kommer fortfarande utnyttja tvättstugan i fastigheten för den är kanon. Men ibland är det svårt att få tvättid och nerbajsade eller nerkräkta bebiskläder kan ju inte ligga i en hel vecka utan att tvättas om det ska gå att få det fräscht igen! Så detta blir kanon!!

Janne kommer imorgon å hjälper oss att koppla in den : )

Angry me!

Ibland blir jag så himla trött på Facebook! Eller inte på själva Facebook utan på vissa grejer / personer..

Typ som idag, jag skrev på min status "Hur har ni gjort med bebiskläder, tvättar ni alla nya plagg innan användning?" Ngt sådant! Jag skrev det för att jag undrar och tycker det är kul å höra hur andra gör och har gjort + att det står väldigt mkt om nya kläder, kemikalier mm på nätet. Och grejen är att allt som har med bebis å göra är liksom roligt att prata om, läsa om, höra andras berättelser - det kommer alla förstå när de själva väntar sitt första barn. . .

Iallafall, jag skrev det för att jag undrade och för att jag själv ska tvätta det första imorgon : )

Jag fick en hel del svar från vänner som har barn å det svarade på det jag hade frågat om. Jättekul och det jag var ute efter : ) Men sen finns det vissa tråkmånsar som alltid måste kommentera som om man vore född under en sten. "Undra hur barn förr överlevde utan nytvättade kläder etc, använd sunt förnuft mm".

Ja asso jag är inte dum och jag förstår självklart att mitt barn inte dör om det får på sig nya kläder som inte är tvättade. Det var inte det statusen handlade om!

Jag är säkert lite extra känslig och på krigsstigen nu men jag blir ändå så galet irriterad! Jag ser detta även på vänners statusar, vissa som bara kommenterar drygt å onödigt! Det skulle jag aldrig göra, faktiskt!

Jag kan irritera mig på vissas statusar eller så men stör det mig så mkt så är det ju upp till mig att ha den personen som vän eller inte. Alla får skriva vad det vill på sin egen sida.... Tycker jag!!

Sen tror jag inte att folk irriterar sig på mina statusar, men jag känner bara att om du ska kommentera så håll dig till ämnet liksom : )

Jaja, nu ska jag bada å sluta vara en angry preggo biatch!

Älskar när du bökar å stökar där inne<3

Plutt*n där inne i magen börjar verkligen ta plats. Förut gjorde ju inte rörelserna ont men nu gör dom faktiskt det ibland hehe : ) och man känner ju precis var h*n ligger nu. Det blir en stenhård klump oftast på högersidan o jag gissar att det är en liten rumpa som sticker upp <3 Ibland eller rätt ofta senaste veckan iallafall så sparkas det på revbenen på högersidan oxå, det bara skär å jag får bråka tillbaka för att h*n ska flytta på sig haha.

Men jag njuter, att få känna dig så ofta som jag gör/gjort nu på senaste tiden gör mig lugn och jag vill inte att du slutar med det älskade lilla plutt <3

Home and safe!

Resan hem från Stockholm gick smidigt, idag var väglaget bra så vi kom hem mkt fortare än igår : )

När vi kom hem gick vi på stan en sväng, tänkte försöka hitta ngt på rean men tålamodet fanns inte riktigt idag och jag lessnade fort och blev på dåligt humör. Haft en tråkdag när det gäller mig själv o bara känt mig bläh o tjock!! Bebis fick iaf 2 nya bodys m byxor till.

Sedan gick vi hem å jag vilade en stund å efter det var humöret bättre. Då gick vi till mamma å brorsan å åt skinkmacka och tittade på tv, kom precis hem nu : )

Ska se om jag orkar läsa ngt eller om jag somnar direkt :b

Julafton och Juldagen : )

Hoppas att alla hade en bra julafton igår? : ) Det hade vi, lugnt å skönt och massa god mat och fina paket.

Vi fick en stavmixer (perfekt sen till barnmat mm), en mysig pläd. Och jag själv fick en bok - 50 nyanser av honom så den ska jag genast börja läsa, alla verkar ju totalt besatta av den boken haha, vantar, och en lättare variant av systemkamera en Nikon 1 som jag länge spanat på! : )

Imorse styrde vi mot Sthlm och farmor o farfar. Denna bilresa brukar normalt ta ca 1 timma och 40 min. Idag tog det 3 timmar pga snö och taskigt väglag. Jag satt som på nålar och hade ont i magen då jag har total skräck för att åka bil i dåligt väder!!

Men vi kom fram oskadda iallafall och jag fick även träffa älskade pappa som oxå är här hos farmor o farfar, det var inte säkert att han skulle vara det från början! Min fina kusin och farbror o faster tittade även förbi å sa hej, samt spanade in tjockisen (mig alltså haha).
Blev även lite julklappsbyte och vi fick jättefina bestick och välbehövliga slantar : )

Bebis har varit sjövild idag, tror inte jag känt av h*n så mkt nångång förut. Känns som h*n bökat å stökat heela dagen hehe. Inte mig emot men jag har fått peta till h*n ett par ggr när mina revben gjort för ont!! : ) Nu har jag precis sagt godnatt och krupit ner i sängen vilket bebis verkar tycka var skönt för nu har h*n lugnat ner sig. Även min rumpa och rygg tyckte det var skönt att slippa sitta mer : )

Sov gott allihopa och håll tummarna för att vädret tillåter oss att åka hem imorgon utan magont ; )

God Jul!

God Jul Allihopa! : ) Vi har varit hos Svärmor & Janne på julfrukost, mysigt och vääldigt gott!

Efm och kvällen fortsätter hemma hos oss, det blir lugnt & skönt!

Vidar (våran vovve) är inte lite fräck. Medan jag satt i telefon har han gått in till granen och snott samt öppnat sin julklapp å är i full gång med att leka å tugga på sin godisboll haha, lite kul att han just tog sitt eget då Melker också har ett gott paket under granen :D

Uppesittarkväll!

Uppesittarkvällen är igång. Den enda som vunnit ngt änsålänge är Robban å han vann en ny lott ; )

Bebis lever rövare i magen, plutt <3

V 33!

Dan före dan..

Dan före dan idag! : ) men jag har inte riktigt fått ngn julkänsla i år, får se om den hinner komma..

Vi åkte å handlade lite julmat mm igårkväll, vi har delat upp det lite då vi ska vara hemma hos oss. Och det var sååå skönt för vi handlade runt 20-tiden å det var inte alls mkt folk. Det var värre när vi var iväg på dan, vi fick ingenting uträttat då..

Men måste iväg nånstans idag med för har fortfarande julklapp till farmor o farfar kvar, vi åker dit den 25:e (Stockholm) om vädret inte är kaos.
Jag vägrar om det är förjäkligt på vägarna. Har lite skräck o panik när det gäller snö, halka och bil!!

Igårkväll efter handlingen åkte vi hem till svärmor & J på en fika, pratade o skrattade och kl bara for iväg. Väl hemma somna jag fort!

Idag blir det lite städning + tvättid. Ikväll middag o uppesittarkväll hos Becca & Sean!


Laddar..

Laddar krafter för att klä på mig å knalla ner mot stan..

- Aaaj !

Vaknade med panik inatt - Kramp i vaden!! Satan, vad ont det gör. För att inte skrika rakt ut så försökte jag andas lugnt, sträcka ut vaden å massera samtidigt, haha herregud! Med magen ivägen o allt...

Nu ligger jag här, först vaken som vanligt ; ) har legat å känt min lilla ängel där inne böka runt <3 Men nu ska jag straxt pälsa på mig å ta morgonsvängen med hundarna..

Och sen göra lite frukost, mer sugen på frukost idag : ) kanske för att Robban är ledig hihi..

Sen ska vi väl iväg å handla endel. Imorgon ska vi till Becca & Sean på uppesittarkväll, jag kommer väl somna såg att det höll på till 00:00 haha ; )

Fullrulle !

Godkväll! Jag tänkte uppdatera lite innan mina ögonlock slår ihop.

Jag tror jag satte mig ner första gången idag när kl var 21:10 = Aaj min body!!

Har varit på jobbet, hämtat mina nya stövlar, en julklapp och faxat lite papper. Efter det sprang jag på stan å köpte julklappar. Bara nån kvar nu - skönt! Sen blev det lite städning hemma innan jag mötte mamma å gick till affären där vi handlade ingredienser till julgodiset. Sen hem o fixade med det. Mysig kväll men jag är helt slut nu : ) Mellan detta så har jag ju även gått småpromenader med hundarna så ja, motion har jag fått så d räcker idag! ;P

När mamma gick hem satte jag mig å slog in julklapparna också, så nu ligger dom så fint under granen : )

Julgran!

Har ni julgran förresten? Vi köpte det i veckan nu, en jättefin faktiskt : ) Men man ser rätt dåligt på bilden...

Fredag 21/12-12!

Godmorgon! Fredag idag och inte för att veckodagarna kommer ha lika stor betydelse längre då jag är ledig varje dag men lite kul är ändå denna fredag då det även är Robbans sista arbetsdag sen har han 2 veckors semester : )

Jag ska straxt kliva ur sängen och försöka käka frukost! Jag har fått sån avsmak när det gäller frukost och har aldrig lust att äta det? Jag vet inte varför för frukost brukar annars vara det godaste målet tycker jag...

Sedan ska jag ge mig iväg till jobbet, ska dit å hämta ett par skor/kängor som jag beställt samt faxa lite papper. Efter det funderar jag på stan, har ju inte köpt en enda julklapp än. Inte för att det är så många jag ska köpa men det skulle ju vara skönt å få det klart iallafall : )

Vi måste verkligen snåla med pengarna denna månad. Jag fick ingen bra lön och inte Robban heller då hans chef plötsligt bestämde sig för att byta "bryt-datum" på lön vilket resultera i flera tusen mindre i lön denna månad! Suck! Men men, vi ska nog klara oss..

Ikväll ska det bakas julgodis iallafall, med mamma! Och kanske min bror. Och Robban när han kommer hem : )

Sista arbetsdagen gjord + amningskurs!

Har inte riktigt greppat att jag jobbat min sista arbetsdag på väldigt länge nu. Det känns skönt, konstigt, overkligt haha. Det var med en klump i magen å tårar i ögonen jag kramade om mina kollegor idag, fick en fin present också!

Det känns ju extra sorgligt att ta avsked för jag ska ju inte tillbaka till dem sen heller! Jag har ju bara haft ett långtidsvikariat. Men jag kommer såklart att hälsa på, det har jag lovat både barn å vuxna : )

Jullunchen idag var riktigt god faktiskt, första julmaten för i år : ) synd bara att jag som älskar rökt lax, bästa på hela julbordet inte bör äta det nu hehe..

Nu är vi nyss hemkomna från amningskursen. Den var helt ok, fick lite bra info och tips som jag tror vi kan ha nytta av : ) En sak hon prata mkt om och som vi fick se en film om var första amningsstunden precis när barnet kommit. Då läggs barnet på mammans mage och sedan får h*n själv leta sig fram till bröstet, h*n går igenom olika faser och de flesta brukar "hitta" bröstet efter någon timma men för endel tar det längre tid (vilket oxå är normalt alltså). Det visste inte jag om faktiskt. Asso jag visste ju att barnet läggs hos mamman direkt om allt är som det ska å barnet mår bra men jag trodde typ att man la det direkt vid bröstet & "hjälpte till" direkt! : ) Så ngt nytt lärde jag/vi oss iallafall!

Nu ska jag ta ett bad som vanligt ; ) sen blire slappa resten av kvällen, känner mig grymt trött!!

Happy B-day babie! <3

Ajajaj! Det värker i varenda kroppsdel tror jag. Efter jobbet skyndade jag mig hem, gick ut m hundarna å sen satt jag igång med städning, sista rycket till smörgåstårtan (skala räkor, koka ägg mm).

Sen kom gästerna, blev en trevlig kväll och jag hoppas Robban känner att hans dag blev lyckad : )

Nu ska jag sooova! Sista arbetsdagen imorgon - lite snyft faktiskt! Och på efm ska vi på amningskurs : )

Lägger in en bild på smörgåstårtan!

Kvällsbestyr! : )

Åh sängen kallar! Är inte så trött i huvudet men i kroppen. Imorgon är det näst sista arbetsdagen för min del, känns sjukt konstigt, sorgligt och lite skönt?! Blandade känslor..

Imorgon har vi iaf planerat lite filmmys såhär innan jul, vi ska titta på Astrid Lindgrens Jul tillsammans med barnen. Och på onsdag har vi planeringsdag hela dagen, så ja imorgon är sista dagen i barngrupp förutom jullunchen vi ska äta tillsammans med barnen på onsdag! Ska krama dem extra mkt imorgon!! <3

Jag & Robban har varit iväg o handlat nu ikväll. Vi ska ha gäster imorgon då han fyller så vi har förberett lite smörgåstårta mm. Och så köpte vi gran när vi var iväg så vi har klätt den och fixat - mys : ) timmarna for iväg..

Hann med ett längre samtal till Carolaajn också! Hon å hennes älskade åker till Miami på onsdag och kommer inte hem förrän 7: januari. Lyxigt. Hoppas dom får en underbar resa <3


Bm besök!

Idag har jag varit hos barnmorskan. Mamma fick följa med idag då hon inte hade ngt för sig å så slapp jag åka själv. Robban har varit med alla andra ggr men idag var det inte nödvändigt att han skulle följa med så då känns det onödigt att han tar ledigt från jobbet : )

Sf måttet var mellan 31-32, bra! Bebis hjärta slog fint och mamma fick tårar när hon hörde lilla hjärtat slå <3 hehe..

Jag frågade om hon kunde känna hur bebis låg och hon sa att man inte brukar göra det förrän nästa gång i v 35 men att hon kunde känna efter om jag ville. Och det ville jag ju, bebis hade lagt sig till rätta och hon sa att h*n var fixerad! Det kanske förklarar varför jag haft sån smärta å tryck ner down there hehe : )

Har verkligen blandade känslor för min bm. Ena gången är hon liksom "mjuk å rar" för att nästa gång vara lite spydig å påstridig kan jag tycka. Idag började hon med att vara halvspydig tyckte jag när vi diskutera sjukskrivning, läkarkontakt osv för att sedan bli "snäll" igen. Hmm, glad att det inte är hon som ska vara med på min förlossning iaf! Då hade jag nog kastat ur mig ett å annat mellan värkarna kanske haha ; )

Efter bm så tog jag en runda på stan. Köpte present till min älskling som fyller år imorgon! Han önskar sig inget så jag hoppas det jag köpte duger ; )

Sniffat bebis ! : )

Blöh, vad mätt jag är. Hade bara ätit frukost fram tills för en stund sen då jag proppade i mig banan för att jag mådde illa av hunger och kort därefter åt middag! Nu känner jag mig typ orörlig!!

Aja, hemkomna för en stund sen. Vi har varit hos Rickard & Angelica och sniffat på deras 4 dagar gamla bebis. Hon var så fin och den minsta bebis jag träffat, verkligen pytteliten : ) men skrika kunde hon hihi. Längtan blev ännu större efter idag, tänk att vi också är där snart...

Imorgon är det dax för besök hos barnmorskan igen! Hoppas allt går som det ska och att jag även kan få kontakt m läkaren som sköter min sjukskrivning. Har väntat på kontakt från henne i snart 2 v?! Börjar bli lite frustrerad å undrar vad problemet är! Ett samtal på nästan 2 veckors tid borde man hinna ringa? Sjukt irriterande att man inte kan få varken nummer el mail så man kan ringa/maila henne själv. Även om jag har all tid i världen att vänta osv så har inte försäkringskassan det...

Efter bm tänkte jag gå på stan en sväng. Kolla julklappar samt present till Robban som fyller år på tisdag! : ) Svårt med både presenter å julklappar tycker jag! Hmm..

V 32!

Jaa idag går vi in i V 32 : ) 9 veckor kvar till bf. Men det kan ju även bli lite tidigare eller lite senare. Hoppas man slipper gå över tiden iallafall. Men bebis måste även stanna tills h*n är helt redo och utom fara att komma : )

Home makeover!

Om-möblering pågår här hemma! Jag fick rycket igår å sa till Robban att jag ville byta sovrum. Så idag började vi det projektet å nu börjar det likna ngt! Robban håller på med det sista, att sätta upp tv:n på väggen!

Gu vad kul det kommer bli sen när det är dax att inreda barnrummet : ) på bilden nedan ser ni en tapet som vi funderar på att ha som fondvägg där..

Lite nytt i strl 50!

Så svårt å försöka handla "könsneutralt" det blir liksom inga jätteroliga plagg! Men men, detta har jag inhandlat idag då vi behöver mer i strl 50 : ) 2 pyjamas , ett set med byxor, body å mössa och det randiga köpte jag igår!

Trött!

Trött tjockis som måste ta tag i städningen hemma! Skönt med helg btw ; )

Lucia : )

Ligger i badet, och bloggar?! Hm bäst för mig att jag inte tappar min nya mobil i vattnet :o

Har varit iväg å handlat lite. Ett set med kläder till bebis i strl 50 då jag känner att vi nästan bara köpt i strl 56! Måste se över alla kläder å storlekar lite : )

Köpte även en varm fodrad jacka till Melker (vovven) kraken fryser ihjäl ute och en tass-salva som jag verkligen hoppas ska fungera! Han blir hallt och vägrar gå efter några sekunder ute för att han fryser så. Kalaset blev rätt dyrt så jag hoppas det ska göra ngn nytta!

Hector (katten) jaa, vi har ett zoo hemma haha ; ) fick oxå en tidig julklapp. Ett klösträd så nu hoppas vi att han ska ge f*n i vår nya soffa som blir allt mer förstörd tack vare honom!!

Haft luciafirande på jobbet idag, barnen var så söta. Spec alla små tomtenissar från småbarnsavdelningen hihi. Tänk när jag & Robban ska få gå på luciafirande på dagis o se vårat egna barn, sååå mysigt! : )

Robbans arbetskamrat blev pappa inatt till en liten flicka! Och liten var hon verkligen, 49 lång och vägde 2900 g. Hoppas vi får se underverket i veckan!! : )

Nehe nu ska jag försöka slappna av lite här i badet, har ont i magen o nacken å tänkte att ett bad kunde lindra nåt av det kanske ..

Gäsp!

Börjar bli lite orolig för min värk/smärta "down there". Det är mest troligt foglossningen som är jobbig men jag kanske borde ringa bm å höra ändå! Det gör ont bara jag vänder mig i sängen och speciellt mkt när jag går. Kan liksom inte ta ut stegen ordentligt utan får gå "mini-steg" känns det som..

Sjukt trött! Är på jobbet men börjar inte förrän om 20 min. Nu är det bara 5 arbetsdagar kvar med idag. Ser mest fram emot att kunna sova ut på mornarna o vila nu dessa lediga dagar innan bebis kommer. Jag vaknar alltid tidigt (och sover jättedåligt på nätterna) men när jag inte ska jobba så finns ju alltid alternativet att somna om en stund på morgonen eller lägga sig o vila mitt på dan, det känns behövligt just nu!

Lilla du <3

Jag kan verkligen inte sätta ord på hur allt känns, graviditeten, att ett litet pyre växer i min mage, att jag ska bli mamma och Robban pappa! Det är fortfarande så overkligt! Jag trodde att det skulle kännas mer verkligt med tiden men för mig har det inte gjort det..

Längtan är stor, och växer för varje dag som går. Jag drömmer och fantiserar om hur allt ska bli, känner världens lyckorus samtidigt som jag ibland känner mig rädd! Det är väl inget konstigt. Det största någonsin i mitt/våra liv håller på att hända. Allt sorts känslor finns där..

När Robban kom hem från jobbet låg jag i sängen o vilade. Han frågade om bebis böka ngt där inne och jag svarade att det varit rätt lugnt idag. Sedan la jag mig på rygg å drog jag upp tröjan o buffade lite på magen. Då såg man hur pyret där inne flyttade sig o magen blev helt sne : ) Robban blir lika fascinerad varje gång. Vi låg å pratade och båda är överens om att man kan verkligen i n t e förstå att det är ett litet barn där inne som man ser röra sig!

Lycka är iallafall ordet och vi längtar sååå mkt efter dig! Undrar vem du är? Pojke eller flicka? Liknar du ngn av oss? Älskade du <3

Ultraljudsbilderna!

Äntligen fått in ultraljudsbilderna i ramar! : )

 

Svårt att acceptera!

Jag har verkligen svårt att acceptera att jag och min kropp förändras under graviditeten! Nu syftar jag inte bara på vikten som jag tagit upp tidigare.

Utan jag irriterar mig över att det gör ont att gå, det värker både här å där och jag kan omöjligt ta mig fram lika smidigt och snabbt som innan! Jag går i vanliga fall väldigt fort! Nu känns det som att jag vaggar fram o varje steg gör ont! Det har tyvärr blivit sämre senaste 1,5-2 veckorna!

Och sen är det andningen! Jag känner mig andfådd och tungandad hela tiden! Ibland får jag nästan lite panikkänslor då jag från ingenstans kan känna mig jätte tungandad utan att jag ens rört mig! Har förstått att allt detta är normalt eftersom att alla organ osv trycks ihop å trängs! Plus att jag drar på en seg förkylning...

Klag klag, men jaa det är jobbigt! "/ v 31 nu, så det är bara härda ut sista veckorna! Sen kommer ju det finaste av allt <3

Måndag morgon - Gäsp!

Verkar vara fler än jag som haft problem med blogg.se appen nu i några dagar. Tråkigt! Och jag har inte kommit mig för att slå på datorn eller använda ipaden :b

Haft en lugn helg iallafall. Försökt kurera mig så mkt som möjligt! I fredags hann jag iaf med att träffa Carro en stund som varit på besök i Norrköping över helgen! Alltid kul : ) <3 Vi var först å handla sen följde hon med mig och tanken var att vi skulle titta på Sunes Jul åh käka massa gott som vi handlat haha, men det blev mest en massa prat!

I lördags skulle min bror kommit hit å käkat med oss mm men krånglig som han är så blev det inte så. Istället kom mamma och vi åt god förrätt och varmrätt! Senare kom min bror o hans kompis o vi drack glögg och tittade på Så mycket bättre - trevlig kväll!!

Igår söndag, så var vi hos svärmor. Robban skulle hjälpa dem o foga/täta fönster och sen fick vi söndagsmiddag där! : )

Nu är det snart dags att knalla till jobbet i kylan! 8 arbetsdagar kvar... Ser fram emot att ligga kvar i sängen o dra sig lite på mornarna sen ; )

Torsdagsmys!

Och jag är proppmätt haha..

Vinterland!!

Idag mår jag lite bättre, känner mig matt och orkeslös såfort jag rör mig men halsen är inte lika ond idag vilket är en lättnad!

Har haft lite mensvärk eller nåt senaste dagarna? Och lite tryck neråt har det känts som. Hoppas inte att det är ngt konstigt?! Läst lite på nätet o verkar ju vara fler som känner så iallafall..

Snökaos ute, tycker det är mysigt med mycket snö och idag är det inte sådär läskigt kallt heller! Det enda jag ogillar är väglaget för bilar mm. Blir så orolig när Robban är ute å åker på jobbet! Men han har lovat att ta det lugnt <3

Nehe, jag fortsätter väl ligga här i soffan framför tv:n och kurerar mig! Har iaf dammsugit o dammat lite här hemma idag..

Hela familjen är deckade!

Hector (katten) har tagit plats i soffan och jag åh hundarna i sängen! Alla totalt deckade...

Ska försöka vila en stund men det kryper i kroppen å halsen är dum :(

Sömnlös & halsont!!

Jaha här ligger jag vaken och kl är inte mer än 05:18! Känns som att jag har ett rivjärn i halsen när jag sväljer :( och sova går verkligen inte!! Har ingen feber just nu iallafall så det är ju bra..

Skulle vilja sätta på svtplay och gårdagens avsnitt av julkalendern då jag missade det men vill inte väcka Robban så väntar tills han åker till jobbet istället <3

Sjukligt kallt ute, det kom så fort oxå? Melker vår ena hund fryser så mkt ute att han blir hallt å går på 3 ben efter bara några minuter, stackarn! Rätt jobbigt oxå för man tar sig ju knappt ingenstans då..

Nehe ska väl försöka blunda lite. Bebis bökar runt lite där inne så somnar jag inte så får jag njuta av det sällskapet istället, älskade du <3

Sjukling!

Ligger just nu hemma å är sjuk. Vaknade genomförkyld med halsont och ont i kroppen i lördags. Så himla trist.
Höll iallafall igång under lördagen, vi var på babyproffsen å shoppade en del för presentkorten jag fått. Det blev en åkpåse, amningskudde, skötväska och regnskydd till vagnen : ) lyckat!!

På söndagen mådde jag ännu sämre och idag är det ungefär likadant. Så jag fick lov å sjukanmäla mig imorse då jag knappt orkat stå upp eller röra mig! Så trist för nu har jag inte många arbetsdagar kvar, den 19:e dec jobbar jag sista dagen! Känns overkligt!

Är i v 30 nu, 75 dagar kvar tills lill*n är beräknad, det känns också overkligt! Jag börjar bli lite nervös över allt nu faktiskt. Men det hör väl till : )

iPhone 5 : )

Fick min iPhone 5 idag, nyss installerat den så gör ett testinlägg nu. Känns lite ovant. Bytte från samsung galaxy till denna men änsålänge känns det bra ; )

Bjuder på en bild på vårat köksfönster. Enda som är pyntat typ. Gillar inte att byta gardiner å greja bara för att det är jul eg men i köket fick då bli så ; ) i övriga fönstren blir det bara en stjärna eller ljusstake..

lillahjartaat.blogg.se

I väntan på dig <3

RSS 2.0