- Sovande bäbis!

Mysrumpa!

~ New in

Köpte nya byxor till Tuva igår : ) och en body! Byxorna var lite stora men funkar! Hon kan ha 62 i det flesta byxor nu. Men i tröjor är det fortfarande vissa 50 men mest 56 som gäller fortfarande! Hon är ju väldigt lång men det verkar vara bena som är långa hehe ; )

Vill må bra nuu!!

Idag hade jag egentligen Efterkontroll hos barnmorskan men jag mår fortfarande inget bra. Yrseln sitter i och illamåendet kommer å går så jag avbokade efterkontrollen och bokade en ny tid samtidigt! Så det blir den 14 maj istället!

Förstår inte vad det är med mig? Magen är också helt knas. Ihelgen har jag testat att äta "vanlig kost" alltså inte lchf för att se om det skulle göra ngn skillnad men icke. Känns iofs skönt då jag verkligen vill fortsätta med lchf

MEEN JAG VILL MÅ BRA NU!!! : (

Usch för kommande vaccination!

Känns så himla bra med Tuvas sovrutiner just nu. Att det just har börjat bli rutin på det hela liksom. Innan sov hon lite hursomhelst och mellan oss i sängen i sitt babynest men nu senaste månaden så har hon somnat mellan 19:30-20:30 varje kväll, i sin säng! : ) Det känns stort hihi. Och så kan det gå 7-8 timmar (kanske mer om jag slutar vara en hönsmamma) innan hon äter! Hon börjar verkligen bli stor, hon är liksom 3 månader snart! Vart tar tiden vägen??

På torsdag är det dags för vaccination : ( usch. Jag är orolig o ser inte alls fram emot det! Robban ska som tur är följa med och det är nog han som får vara mest delaktig faktiskt! Jag kommer antagligen gråta lika mkt som tuva! Hoppas hon slipper feber iallafall.

Innan BVC ska jag möta upp Elin en tjej och hennes lilla flicka som vi var på samma föräldragrupp som innan Tuva kom och nu hamna vi i samma föräldragrupp som BVC satt ihop : ) Ska bli kul! Vi har även gått på samma gymnasium, men det vet jag inte om hon vet, vi gick olika program!! : )

På Valborg ska vi umgås med Angelica, Rickard, Max och deras lilla tjej Felicia! Käka och sen blir det att titta på ngn brasa. Skulle även vilja hinna träffa Elinpelin och Mli men vi får se vad som hinns med denna veckan och vilka som kan & vill ses ; )

Ihelgen om Tuva mår bra osv så åker vi nog till Robbans syster med familj i Västerås!

Bilden nedan är från imorse när vi käka frulle på balkongen! : ) Tuva joina oss i babysittern!

Orkar inte : (

Mår fortfarande dåligt! Illamående och yr heela tiden. Blir galen snart. Är det inte bättre på måndag så måste jag väl söka för det.

Idag ska jag testa att äta lite kolhydrater å se om det gör ngn skillnad? Har ju kört lchf i 6 veckor nu (+ en tid innan graviditeten) och aldrig mått dåligt av det så tycker det är lustigt om jag ska börja göra det nu? Men måste testa iaf..

Hinner inte..

Jag hinner inte med bloggen! Och när jag väl gör det så fungerar inte blogg-appen och då lägger jag ner direkt ;b

Mår inte bra just nu! Har varit yr och illamående i 4 dar nu. Ingen aning om varför men det är sjukt jobbigt! Helst vill jag bara vara liggande då det snurrar lite mindre i huvudet då, men det går ju inte när man har en liten bebis att pyssla om och vara till lags hela dagarna ; ) Jag hoppas på att må bra imorgon (eller inatt) när jag vaknar!!

Tuva har varit lite off när det gäller mat idag, inte ätit så bra och blivit hysterisk några ggr när man gett henne flaskan?! Fråga mig inte varför. Magen?! Hon somnade straxt efter 20 iaf så får se när hon vaknar å är hungrig igen..

Imorgon ska jag äntligen äntligen klippa mig! Ska bli så skönt! Samtidigt får jag lite ångest då jag bestämt mig för att ALLT slitet ska bort = Jag kommer bli korthårig!! Buhu : (

Helgen som var spenderades i Sthlm. Ifredags umgicks vi lite med min kära släkt! På lördagen blev det tjejfest hos Carro, mkt lyckat! Och sjukt, haha! Mådde som jag förtjäna dagen efter..

Nahepp, sova lite nu. Natti natt

Frågor till BVC!

Godmorgon Tisdag!

Tuva har de senaste 4 kvällarna fått in lite rutin! Ätit någon gång mellan 19:30-21 på ett ungefär och därefter somnat och "sovit för natten" vilket innebär 5-6 timmar för henne änsålänge. Jätteskönt att det följt samma mönster dessa kvällar och jag hoppas det fortsätter så. Det som jag tycker skulle vara bäst är om hon somnar runt 20-tiden..

Men igårkväll så åt hon sista vid 21 och sedan tog det kanske 15 min innan hon somna. Jag ställde klockan på 02:30 för jag tänkte att då har det gått 5 och en halv timme, då bör hon nog äta om hon inte har vaknat innan dess själv. Hon sov när kl ringde å jag tänkte ok, väntar till 03 då har det gått 6 timmar. Runt 03 börja hon skruva lite på sig. Kanske för att hon hörde mig? Hon vaknade aldrig å skrek av hunger iallafall men åt det jag hade gjort iordning och somnade sedan om igen...

Jag har varit så osäker på det här med "att sova natten" ska man väcka nu eller inte? Ibörjan sa vår BVC åt oss att inte mer än 3 timmar mellan. Sen öka hon på till inte mer än 5-6 timmar. Så idag ringde jag eftersom vi inte ska dit på ett tag å frågade om det är OK att Tuva sover mer än 6 timmar utan mat om hon vill det?! Och vi behövde inte alls väcka längre, bara hon ätit bra under dagen o kvällen! Så det känns skönt : ) Vi får väl se dock, hur länge hon klarar sig innan vrålskriket efter mat kommer ; ) Men 5-6 timmar har hon ju hållt sig sista tiden iallafall..

Vi har ju även gett Tuva en ersättning från Apoteket för att hon ska ha lite lättare å bajsa! Semper - Bifidus. Hon har fått ett mål om dagen av det och jag tycker att det går lättare för henne. Men ersättningen är ganska dyr och efter att ha läst innehållsförteckningen så förstod jag att det som hjälper hennes mage är lactulosen som ersättningen innehåller. Och det har jag hört att man kan ge "rent" i vanliga ersättningen i liten mängd. Och det är 100 ggr billigare att köpa en flaska lactulos än ersättningen! Så idag fick jag även bekräftat att vi kan göra så istället! Skönt..

Och sedan har vi haft en fundering kring Tuva och det är att hon ofta kan kännas kallsvettig i händerna å under fötterna. Man är ju som man är och googlar loss såfort man grubblar över nånting och det första man får upp å läser om är ju självklart - Hjärtfel- !! "/ Så tog upp även detta med BVC. Men hon sa att det inte var ngn fara. Att händer å fötter kan vara så?! Men om dom svettas när dom äter, på kroppen, pannan eller ngt annat eller om läpparna blir blå så ska man vara uppmärksam! Men ngt sånt har vi ju aldrig märkt... Bara just detta med kallsvettiga händer å fötter! Så jag hoppas vi kan vara lugna!! <3

Ja det blev ett långt inlägg ;P med tråkig info för er kanske, haha.. Ha en bra dag! Här är det grått å regnigt idag igen..

Ingen bra dag!

Blä vilken dålig dag det varit idag! Känt mig låg av flera anledningar som jag inte riktigt kan ta upp här. Kan bara säga att jag är trött på att bli besviken gång på gång! Hur kan man låta sig bli en helt annan människa för att man träffar en ny partner? Jag känner inte igen dig, och även om jag är glad för din skull, att du efter så många år träffat ngn och förhoppningsvis är lycklig? Så kan jag inte låta bli att bli arg & ledsen över hur allt har förändrats - till så mkt sämre...jag hoppas att du inser snart..

Tuva somnade vid ca 20:20 i sin egen säng (wiho hihi) och vi väckte henne runt 23:30 för lite mat och nu har hon somnat om igen. Det var likadant igårkväll. Får se hur länge hon sover nu innan hon vill ha mat igen : ) älsklingskrutt!! <3

Jag & Robban har ätit god mat och tittat på Irene Huss och nu är det snart godnatt!

Härligt härligt!

Våran dag har varit superhärlig!

2 månader!

Min lilla groda blev hela 2 månader igår <3


- poff - så var denna dag förbi!

Den här dagen bara susa förbi fort som attan! Vid 12 mötte jag och Tuva upp Angelica och Felicia för en promenad - väldigt trevligt och skönt då vädret är helt underbart just nu!! Vi stannade på Halvars som öppnade häromdan, A tog en glass men jag är stenhård med min kost så för mig blev det en cola zero ; )

Efter promenaden så mötte jag upp Sandra och grabbarna för att åka ut till stallet (där Robbans mamma bor). Dom skulle grilla i stallet så vi blev också dit bjudna. Robban kom också dit efter jobbet! Så vi var inte hemma här förrän 18 och då börja jag tvätta : )

Nu ligger jag i badet medan tvätten hänger på tork!! Tuva har varit lite ledsen en stund, magen? Jag vet inte!! Men nu har hon somnat i pappas famn..

Robban är typ sjuk, förkyld och hängig och jag känner att min hals börjar spöka "/ vi får inte bli sjuka!! Åh jag vill inte att Tuva ska bli smittad, hon verkar dock lite snorig : ( suck ..

Jaja vi hörs snart!

Grillning igen!!

Blev grillning idag igen : ) mums!!

lillahjartaat.blogg.se

I väntan på dig <3

RSS 2.0