Magbild!



Är i V 29 nu, på söndag går vi in i V 30! Heelt sjukt!

Vattengymnastik!

Idag har jag för första gången varit på vatten/sjukgymnastik. Måste säga att jag är positivt överraskad. Det var verkligen jätteskönt! Sen var det mindre kul att behöva tränga ner sig i badkläder men som tur är så är det ju bara "mammor" där : )

Det absolut skönaste var avslappningen i slutet. Man hade en flytkudde för nacken och en såndär "ostbåge" som jag säger hehe (avlång flytgrej) i knävecken, sen låg man där å bara flöt i det varma vattnet till lugn musik och dämpat ljus! Utanför de stora fönstrena var det helt grått å mörkt o det var så härligt att bara få ligga där i värmen, jag kunde verkligen slappna av! Så detta fortsätter jag nog med...

Tråkigt bara att man går från avslappnad o lugn till apstressad på 2 min när man kliver ur bassängen för att man ska stressa till jobbet direkt "/ blev lite yr o illamående ett tag...

Ikväll blir det lugnt, känner mig helt slut. Vi har hyrt en film, Johan Falk o tänkte se den om en stund...

V 28 <3



V 27 (snart 28)



Breaking dawn 2 och Ullared! : )

Breaking dawn part 2 var sjukt bra!! Jag får inte nog av de där filmerna, vill bara se meer : ) men det kändes som att detta var sista filmen faktiskt. Jag som var såå skeptiskt mot dessa filmer från början. "Vampyrer å skit" tänkte jag. Nu är jag helt beroende och lite småkär i både Edward & Jacob haha!

Innan bion blev det hämtmat och så hyrde vi Breaking dawn part 1 för att uppdatera oss lite, det var ju länge sen vi såg den nu. Mysig dag <3 Lite trötta imorse bara då bion inte var slut förrän 23:30 typ..

Annars är det bra, bebis gör sig påmind varje dag nu, ibland känns det och även ser ut som att jag har en alien i magen hihi. Hela magen rör sig o blir sne. Men det finns inget bättre än att känna plutt*n där inne. Är i v 27 nu, går in i 28 på söndag!

Sover som en kratta som vanligt men det börjar ju bli en vana nu : ) migränen/huvudvärken har kommit lite tätare senaste 2 veckorna tyvärr, men jag hoppas att det inte blir värre...

Fredag imorgon - GÖTT! Det blir först jobb och på kvällen middag hos svärföräldrarna. Och tidigt på lördag bär det av mot Ullareeed, som jag längtat! Hoppas att utbudet är bra å att vi hittar allt vi söker!! : )

Ikväll - äntligen!!



Morgonbak!



Inget bröd till frukost resulterade i morgonbak ; ) och gott blev det!!

Matlagning!



Idag stod jag för matlagningen här hemma. Tänkte att Robban behövde avlastning ; ) Det blev hasselbackspotatis och fetaostbiffar, lite majs o bearnaise.

Nu håller jag på med efterrätt oxå! Slår på stort idag!!

Har förövrigt varit på Rygg och Bäcken skola idag hos sjukgymnast!

Nov. 06, 2012

Magen!



Bild på mig & magen v 25! Men idag söndag går vi in i v 26 : )

lillahjartaat.blogg.se

I väntan på dig <3

RSS 2.0