Fina höstbilder!

Gårdagen var så mysig! Jag, Elin, våra små tjejer och Ingrids faster tillbringade förmiddagen ute runt åbackarna. Ingrids faster tog en massa fina höstbilder på våra små troll och det blev en massa fina kort! Ska göra en förstoring på Tuva som vi kan ha på väggen <3

Både Ingrid å Tuva somnade efter en stund så då gick vi upp till fräcka fröken på Kungsgatan. Vädret var ju helt underbart så vi satt på deras uteservering i solen å bara njöt, fikade och pratade! Så mysigt! Ni ska få se en av alla bilder som togs, älskar den! 



Fint va!!

Nu börjar det likna ngt! Är såå nöjd! Blev ett helt nytt rum! Mkt ljusare än med ekmöblerna också 😄



8/10-13

Tisdag, känns som att det kommer bli en seg vecka då Robban jobbar både dagar och kvällar just nu. Jag tycker matlagning å allt blir så tråkigt ensam. Jag har ju Tuva såklart men ni förstår vad jag menar ; )

På tal om mat, igår gjorde jag korvstroganoff o ris till lillan. Hon åt även det med god aptit! Så kul att hon gillar min mat nu! Nu har jag lagat 4 olika rätter som hon gillat och skönt att ha bunkrat upp i fysen lite! 

Tuva somna för en stund sen och när hon vaknar blir det lite lunch och sedan ska vi ta en promenad samt handla lite!

Igår var dagen så grå å tråkig så vi tog en tur till öppna fsk. Var massa folk där igår, lite för mkt för min smak. Inge kul när barnen knappt kan röra sig för att det är så mkt barn. Men sångstunden var mysig som vanligt iaf! : ) på torsdag går vi dit tillsammans med Elin, Ingrid, Maria och Charlie igen! På torsdag ska vi även till BVC. Ska bli kul å se hur mkt skruttungen har växt!

Nu har vi målat våra matsalsmöbler som var i ek vita, eller Robban har sprutat dem : ) tror det blir kanon!! Nu ska jag hitta ett fint tyg att klä om stolarna med, dom är i svart skinn nu men helt förstörda från när vi hade katt! Så nytt tyg kommer göra dem som nya!! Och sen ska vi spruta vitrinskåpet/bokhyllan vit också! : ) 




Stort Grattis!!

Måste börja med att säga STORT GRATTIS till mina vänner Camilla å Henke som idag fick världens finaste lilla prins! Han kom på beräknad dag och det tycker jag är så coolt :D Vi pratade i telefon igårkväll och Camilla var osäker på om det var "riktiga" värkar eller ej hon hade. Som hon beskrev det upplevde jag mina värkar med Tuva så jag sa till henne att det måste vara på gång. Och idag kom han, fick en bild förut på Camilla och prinsen, han var såå söt!! Lilla Nils <3
 
Detta var då dagens höjdpunkt. Annars har dagen här hemma varit riktigt seg och tråkig. Vi skulle ha åkt till min pappas land och sovit kvar där tills imorgon. Men min kära sambo hade det lite för roligt igår och har inte alls varit körbar idag. Jag är riktigt besviken faktiskt då jag hade sett fram emot denna dag. Inte träffat pappa på länge och han har träffat Tuva alldeles för lite. Men vi får boka om, blir förhoppningsvis om 2 veckor.
 
Så ja, dagen har varit kass! Har lagat mera mat till Tuva - Spagetti och köttfärssås blev det idag! Hon åt en portion till middag och verkade tycka det var helt ok. Att hon sedan spydde upp i stort sett allt är ju en annan femma. Hon verkar ha en väldigt känslig kräkreflex eller vad man säger. Om hon får för stor bit av ngt o hulkar till så kan det sluta med att hon spyr upp precis allt hon precis ätit innan?! Sjukt jobbigt faktiskt. Ngn mer som har det så? Tänkte prata lite med bvc om detta nästa gång vi ska dit. Hon har ju varit en kräkunge sen hon föddes men jag tycker att det borde upphöra snart..
 
Ne, blir väl tv resten av kvällen. Tuva sover sedan 18.30 och ngn mat har det inte blivit alls för mig idag! Inte hungrig heller..
 
Förresten så blir vår stora tjej hela 8 månader idag, vill stoppa tiden lite!!
 
 

Nöjd mamma!

Tuva har ju ratat de få försök jag gjort att göra egengjord mat till henne! Men igår gjorde jag ett nytt försök som innehöll kycklingfilé, potatis, äpple, vitlök och lite persilja! 

Någon åt det till lunch idag med good aptit och jag blev helt överlycklig haha xD så nu har jag precis gjort ett till försök med torsk, potatis, grönsaker och sås! Jag hoppas att vi snart kan säga byebye till burkmaten!! 



3 okt !

Vad bra nya blogg.se appen ser ut! : ) Jag är ju dock extremt dålig på att blogga! 

Idag har vi varit på öppna förskolan med Maria och hennes lilla Charlie och så Elin och hennes lilla Ingrid. Blev sångstund, lek och lunch! Efter det så knallade vi ner till stan en sväng, alla 3 kidsen somnade i vagnarna direkt istort sett! : ) och mammorna kikade runt samt shoppade lite smått mohaha..

Ikväll har vi varit å kollat på några vänners lgh! De har en 3:a vilket vi kollar lite efter för att få en lägre månadshyra och vi har just nu en 4:a vilket de letar efter! Lgh var jättemysig, men det känns tufft att gå från 105 kvadrat till ca 72. Inte få ha balkong, diskmaskin mm. Men vi ska fundera lite å så får vi se vad som händer! Definitivt värt om man tänker på pengarna! Blir nästan 2500 tusen billigare i månaden för oss! Sen beror det även på vad våra hyresvärdar säger om att "byta" lgh med varandra bara sådär..

Efter lägenhetstitten så knallade vi hem till mamma som bjöd på middag, varm smörgåstårta som Robban önskat sedan länge : ) gott vare!

Nu äre snart sovdax, är astrött!!



lillahjartaat.blogg.se

I väntan på dig <3

RSS 2.0