- Lilla mami <3

Är helt slut idag! Sov hos mamma inatt för att jag skulle följa med henne till sjukhuset redan 6:30 imorse. Hon har stelopererat sin stortå idag som hon haft problem med vääldigt länge! Hon hade tydligen kraftig artros och läkaren hade fått "kapa av" en bit av tån för att få bort allt - usch! Så nu är hon ett enda stort gipspaket hoppandes på kryckor hehe.

Jag hade iaf tänkt att vänta på sjukhuset då op inte skulle ta så lång tid men blev hemskickad å tur var det för op gick hyfsat fort men hon var ändå tvungen att stanna kvar för att prata med läkare, röntgas mm, så hon var inte klar förrän runt 15-tiden!

Jag har hunnit sova 2 timmar iallafall, varit hos min löneassistent o fixat med pappren till A-kassan och blir dem inte nöjda nuu, så finns det faktiskt inte mer papper å ge dem! Min löneassistent blir typ galen på dem å tänker ringa upp den imorgon hehe..

Nu har jag efter ett varmt bad, lagt mig på sängen en stund för å vila. 2 timmars sömn inatt och det lilla på morgonen känns inte tillräckligt. Kanske slumrar en stund till hehe..

Längtar efter pluttisen i magen! <3 Jag tycker btw att min mage är jättestor nu men när folk frågar när jag ska ha och jag berättar att jag är i v 38 så säger folk typ "Men guud, det är ju snart. Du har ingen stor mage du" haha sjukt att man tycker så olika ;P


Längtan!

Känns som jag suttit i "viktiga" telefonsamtal hela dan idag, ett par timmar for iväg iallafall! Pratat med min löneassistent som jag måste träffa på torsdag för att komplettera papper så akassan blir nöjda, pratat med Akassan och försäkringskassan! Hatar jobbiga samtal om saker jag fattar hälften av!

Sedan skulle jag ansöka om föräldrapenning på nätet, då försäkringskassan helst vill att man gör just detta på nätet! Satt i 100 år å undrade fr.o.m. vilket datum jag skulle söka från? Jag vet ju inte när bebis kommer och vill inte ta ut några dagar innan h*n gör det heller! Tillslut fick jag veta från folk jag känner att jag söker när bebis väl tittat ut om jag inte behöver få ut ersättning innan?! Bra där, kunde inte hon på FK jag prata med för ett tag sen sagt det till mig direkt. Hon sa ngt helt annat och jag vet ju inget, det är ju första gången jag gör detta liksom! Jaja, nog om det..

Fick städrycket nu ikväll medan Robban gjorde mat - lasange <3 Jag dammsög, skura golv, damma å allt. Är helt slut nu efteråt :P

Imorgonbitti kommer Elin till mig, och lilla Lova : ) Amanda är på dagis. Har köpt lite fika (ingen ork för bak längre) som vi kan smälla i oss mohaha. Annars vet jag inte vad vi hittar på ! Ska bli kul å ses iaf : )

Bilden nedan är från igår, nu är vi inne i V 38 och längtan blir större för varje dag som går!! <3

Så sött!

Dom här supersöta Converse strumporna fick bebis av Carro & Peter idag! Ett par vita och ett par svarta! Så himla fina : ) tack!!

Svärmors verk : )

Svärmor har stickat till bebis : ) det har hon gjort till alla sina barnbarn. "Åka hem i kläder" ! Så fint : )

Mumsfillibabba !

Åh, jag ville inte få den här "längta ihjäl sig känslan" och hela tiden tänka att snälla bebis kom nu snart hehe. Men så känner jag! Det börjar bli så tungt å göra ont överallt, känns som det är därför jag önskar att tiden kunde gå 10 ggr fortare!

Magen är åt skogen varje dag just nu! Igårkväll innan vi la oss efter en hel dag med förvärkar (tror jag) + annat magont så tog jag laxoberaldroppar o hoppades kunna få gå på toaletten nu idag på morgonen. Men icke, jag fick bara totalkramp i magen o låg flera timmar å bara fokuserade på att andas o vred å vände! Tänker inte ta laxoberal mer nu, jag får bara ont i magen o det har ingen effekt! Helt sjukt, ska inte laxoberaldroppar typ vara det värsta man kan ta i laxermedelsväg?! Aja, nog om skitprat haha...

Klockan drog iväg så mkt igårkväll då vi var iväg på kvällen så det blev inte av att vi lagade ngn god middag! Vi hyrde istället film och köpte spicy hot - väldigt gott det också ; ) Hyrde 3 filmer å jag valde Magic Mike - mohaha. Filmen var väl inte den bästa jag sett men Channing tatum kan sin grej liksom och den var underhållande iallafall :D

Gårdagens middagsplaner är i full gång just nu istället. Vi ska äta hasselbackspotatis, fylld fläskfilé, sallad å sås! Och jag ska göra efterrätt som liknar friterad banan man brukar få på Kinaresturang m vaniljglass mm. Gott va?

Robban har tapetserat barnrummet idag också, eller han har satt över den blommiga fondväggen vi hade till vit tapet bara som det är på resterande väggar! När bebis väl är här så får vi se om vi vill ha ngn fin barntapet som fond eller vad vi nu känner för! Vitt funkar finfint i början! Sen kan man inreda med massa fina färger på saker som matta, lampa, gardiner mm : )

Imorgon kommer Carro & Peter en sväng innan dom far tillbaka till Sthlm igen! Ska bli trevlans..

Ha en mysig lördagkväll ni som läser!

Bebis!

Du får gärna komma om någon vecka! Du borde vara färdigbakad. Mamma är less och både jag & pappa längtar ihjäl oss : )

Förvärkar eller vad är det?!

Älskling!

Dessa fina fick jag av min älskling idag på våran dag <3 såå fina! Älskar dig!!

Babynest!

Det här fina babynestet fick vi av Robbans mamma igår! Superfint <3

Gillar inte att du bestämmer - dumma mage!

Redan torsdag, veckorna går snabbt trots krämpor och sömnlöshet ; ) tur det!

Det enda jag blir ledsen över är att magen verkligen styr mina dagar å mitt liv totalt just nu. Jag har svårt å sitta, gå, stå dåodå, det enda som hjälper är att lägga sig ner och "sträcka ut" magen..

Ikväll blev jag medbjuden på ljusparty av en vän jag inte träffat på hur länge som helst men kände att jag inte orkar eller kan för att magen bråkar så! : ( Hoppas att jag OCH bebis kan komma i mars istället : )

Aja det blir bättre snart : ) positiva tankar! Har varit ute å gått en sväng med mamma å hundarna, motion ska ju göra magen glad så vi får väl se om det gjorde ngn nytta ; )

Imorgon har jag o Robban varit tillsammans i 5 år, hihi <3 Känns inte som såå länge! Vi har inte planerat ngt speciellt! Men ngt mysigt måste vi ju hitta på ( :

Snart..

Nu är vi inne i v 37, på söndag går vi in i 38! Det går ju foort, men guud vad jag vill ha vår lilla bebis här, nuu! : )

Jag är dock sjukt nervös inför förlossningen! Peppad men livrädd eller nåt :S iiiih...


Åh vad mys!!

Åh vi har haft världens mysigaste kväll som bestått av bebispyssel! Vi fick ju sängen idag å jag hade bestämt mig för att vi inte skulle bädda den nu utan bara sätta ihop den! Meeen det gick ju inte hålla sig <3

Dessa förberedelser var mysigast hittills : )

Oroligt men bra!

Igår var jag hos barnmorskan igen, allt var bra tills vi skulle lyssna på bebis hjärtljud igen. H*n ogillar verkligen det och blir helstressad där inne! Så stressad att fosterljuden blir för höga och igår blev jag skickad upp till förlossningen under barnmorskebesöket! Inte kul, dessutom var jag ensam. Och blev livrädd även om jag försökte hålla masken.

Låg en timma och tog kurva. Tog blodtryck, tempen och lämnade urinprov. Inget visade några konstigheter och kurvan såg enligt doktorn bra och fin ut! Puust..

Fosterljuden ska gå upp när bebis är aktiv och rör sig men sedan gå ner till "normalt" direkt igen. Det gjorde det inte när bm lyssna med doppler, den där dopplern verkar irritera bebis sjukt mkt. När man mäter kurva så sätter man 2 grejer på magen, ena mäter bebis hjärtljud och den andra mina sammandragningar. Bebis blir alltså inte lika stressad då man inte trycker och "jagar" efter den. Och så mäter man en längre stund, i mitt fall en timme och då såg ju som sagt allt bra ut!

Lilla bebis, att du redan kan få oss helt livrädda å skapa sån oro. Hur blir det när du väl är här?! : ) Men jaa, då är du iallafall HÄR och det blir nog på ett annat sätt : )

På kvällen var sista föräldragruppsträffen, det var nog "trevligaste" gången. Typiskt att det är slut när man väl börjat prata med varandra hehe : )

När Robban kommer hem så ska vi åka åh hämta spjälsängen som kommit nu! Spännande : ) den hade tydligen kommit den 16:e men vi har inte fått ngt meddelande om det så idag ringde jag för att kolla och då sa dem att de skickat sms om att den kommit, hmm..

Lite bättre..

Godkväll! Hoppas ni mår bra?!

Jag mår förtillfället bättre!! Efter ett samtal till förlossningen för råd & tips på vad jag får ta för att få igång magen så blev det en dos av laxoberaldroppar! Kort efter kunde jag gå på toaletten, kanske inte så mkt som eg skulle behövas men det onda släppte lite iallafall o det lilla gör mig glaad!! Mkt tjat om magen o lite privat info såhär haha, men jag bryr mig inte o är man lite kvacklig så får man låta bli å läsa helt enkelt ; )

Ikväll har Robbans syster Sandra varit här åh käkat hos oss, hon är en härlig människa å man trivs verkligen i hennes sällskap <3 Hon hjälpte mig stryka upp d där gardinerna jag skrivit om tidigare - guldvärt!! Sedan skulle hon vidare på lite fest så hon bad mig om lite smink å hår hjälp! Hjääälp tänkte jag haha, jag är inte van att styla ngn annan! Men hon blev nöjd å fin iallafall!

Tidigare idag så åkte vi ut till Restad och fotade lite med min nya kamera : ) Har ju varit jättefint väder idag men då jag hade askramp i magen å knappt kunde stå upprätt så blev det bara en snabbis, får bli mer en annan dag! Jättenöjd med kameran iallafall! : )

Nu har jag intagit sängläge, blir lite tv och sen försöka sova : )

Fuck this!

Absolut värsta just nu är inte att vara osmidig, tjock eller foglossningen! Det är att ha så ont i magen att jag knappt kan sitta eller röra mig pga att jag är så fucking förstoppad och inget medel eller motion hjälper!!! : (

Har så ont att jag nästan tjuter emellanåt...

: )

Godmorgon! Skaplig natt har det varit, sovit lite mer än vanligt tror jag. Vaknade vid halv 5 och var vaken till 6-6:30 innan jag lyckades somna om till typ 10:00!

Igår var jag på stan med Sandra å barnen, mysigt! Vi kikade runt, fikade och pratade mkt om förlossningen! Sandra är galen, hon har fött barn 2 ggr utan smärtlindring och det är det bästa hon vet haha. Hon vill inte ha fler barn nu men hon vill gärna föda igen! :O Skönt med folk som tycker så oxå iofs haha, bara vääldigt ovanligt :D

Efter det så gick jag till mamma en sväng o fick lite mat. Sen hämta Robban upp mig där å vi åkte ut till hans mamma å Janne. Hans mamma ska opereras idag (foten) så vi tog en fika å umgicks lite då hon ville att vi skulle komma ut! Robbans syster Becca var där också! Slutade mest med att alla satt som nötter med sina mobiler och försökte utklassa varandra i ordjakten haha!

Idag SKA jag stryka upp gardinerna haha, drar mig verkligen för det! Köpte sånadär band igår på stan och imorse när jag sprang runt å letade efter nässpray som en galning i varenda låda så hittade jag ett oöppnat paket med såna remsor till gardinerna - typiskt!

Riktigt stolt över min älskling är jag också! Han har varit snusfri 1 vecka och 1 dag idag! Jag har inte ens tänkt på det förrän idag då det slog mig att jag inte sett nåt snus på länge. Frågade och då sken han upp som en sol och sa "DU HAR JU INTE ENS MÄRKT NÅT :D". Kanske borde jag ha anat ngt då han vräkt i sig godis som han annars inte äter och varit sugen på chips varje kväll haha!! <3

Tisdag !

Har varit illamående sen jag vakna idag och sovit som en kratta så denna dag har jag inte gjort många knop!

Ska ta en promenad med hundarna snart iallafall och sen hade jag tänkt stryka upp ett par gardiner om vi har såndär "remsa" man styrker upp med, annars måste vi köpa det! Jag kommer antagligen få raseriutbrott medan jag håller på haha, hatar att fixa med gardiner! Vill att dem ska vara fina å klara att hänga upp bara ; )

Sen ska jag rensa lite i badrummet o göra plats till bebis på en hylla så jag kan packa upp lite som fortfarande ligger i påse, badgrejer mm.. : )

Föräldragrupp del 2 : )

Nyss hemkomna från föräldragruppen. Idag pratade vi om hur en förlossning kan gå till, olika sorters smärtlindring mm. Väldigt nyttig info tyckte vi : )

Jag kommer inte bestämma mig för ngn smärtlindring stenhårt utan tar det nog lite som det kommer. Akupunktur vill jag dock testa där i början...

Lustgasen är jag inte så sugen på som jag känner nu (knäppt tänker nog de flesta för alla verkar älska just lustgas haha). Men jag har så himla lätt för att bli yr och illamående och jag vill verkligen inte bli det när jag ligger där! Men ja, som sagt vi får se hur det känns då och där!! : ) späääännandeee!

Bebis var hur livlig som helst medan vi satt där, hihi - bästa jag vet även om det gör lite ont ibland!

Annars har det varit rätt lugnt idag, var ute å gick en promenad med mamma och min bror på dan. Först var det skönt men efter en stund börja det blåsa så kallt "/

Nu ligger jag i badet - ovanligt va? ; ) Ska duscha av mig snart sen tänker jag lägga mig i sängen och titta på tv resten av kvällen!



Föräldragrupp del 2 : )

Nyss hemkomna från föräldragruppen. Idag pratade vi om hur en förlossning kan gå till, olika sorters smärtlindring mm. Väldigt nyttig info tyckte vi : )

Jag kommer inte bestämma mig för ngn smärtlindring stenhårt utan tar det nog lite som det kommer. Akupunktur vill jag dock testa där i början...

Lustgasen är jag inte så sugen på som jag känner nu (knäppt tänker nog de flesta för alla verkar älska just lustgas haha). Men jag har så himla lätt för att bli yr och illamående och jag vill verkligen inte bli det när jag ligger där! Men ja, som sagt vi får se hur det känns då och där!! : ) späääännandeee!

Bebis var hur livlig som helst medan vi satt där, hihi - bästa jag vet även om det gör lite ont ibland!

Annars har det varit rätt lugnt idag, var ute å gick en promenad med mamma och min bror på dan. Först var det skönt men efter en stund börja det blåsa så kallt "/

Nu ligger jag i badet - ovanligt va? ; ) Ska duscha av mig snart sen tänker jag lägga mig i sängen och titta på tv resten av kvällen!



V 36!!

Herregud, går in i V 36 idag! Det är ju hur läskigt som helst - iiih! : ) Men också hur skönt som helst att vi närmar oss det slutliga målet, vår lilla älskling!

Jag antar att de sista veckorna kommer kännas tunga och sega men alltså från v 30 fram tills nu tycker jag ändå att det har gått väldigt fort!

Dax att börja se över väskan som ska med till förlossningen osv, man vet ju faktiskt aldrig när det sätter igång!!

Klockan är väldigt tidigt just nu men jag har världens halsbränna och svårt att sova "/ hoppas att tröttheten kommer snart så att jag kan somna om en stund!

Idag har vi inte mkt mer planer än att fixa lite här hemma och i vårat vindsförråd så att vi kan rensa ur det som ska bli bebis rum osv. Jag ska även försöka ta en liite längre promenad för att se om min mage mår bättre av det!

Badkar for life <3

Klocka är 23:49! Robban tittar på film och jag ligger i badet och har gjort en bra stund! Spelar ordjakten och är så glad för bebis har rört sig massor <3 <3

Ska snart kliva upp å flytta över till sängen! : )

Mindre oro <3

Idag har det varit en bättre dag! Imorse när jag vaknade så var det fortfarande lugnt i magen, bråkade lite men ingenting hände. Gick upp och gjorde ett glas med stark saft o satte mig i soffan. Efter en stund fick jag några buffar <3 Sedan skulle jag ta en dusch men blev så frusen så jag tappa upp ett bad istället och under tiden jag låg i badet så både såg och kände jag hur bebis rörde sig.

Sen har jag känt några ggr till o från under dagen så nu är jag lugnare! : ) Tack för fina kommentarer också <3

Vi har varit iväg och åkt lite pulka med Sandra, Eric, Axel och Conny! Kul men iskallt efter en stund, det blåste så kallt : ( Efter pulkaåkningen gick vi hem å fikade i värmen men jag känner mig fortfarande kall så jag funderar på ännu ett bad!

Ha en mysig kväll, vi ska ta det lugnt å bara mysa! Min mage är fortfarande kaos och det gör mig helt matt!! :(

Minskade fosterrörelser osv..

Det här med fosterrörelser är så diffust tycker jag! Alla barnmorskor mm säger olika. Senaste veckorna har bebis varit vääldigt aktiv där inne, jag har knappt kunnat sitta still för att h*n bökar runt så dant. Det är SÅ jag vill ha det också, då känner jag mig lugn!

Men efter bm besöket i onsdags så har plutt*n där inne lugnat ner sig betydligt! Och jag nojjar ju självklart sönder mig. Att gå från att det är full rulle där inne till att verkligen behöva anstränga sig för att känna ngt är INTE kul!

Har mått dåligt å varit nervös sen igår imorse! Så nu på morgonen ringde jag förlossningen och rådfrågade. Sa hur jag upplevde det och hon sa att sålänge jag känner bebis dagligen så är det lugnt, det kände hon sig trygg med att höra och var inte orolig. MEN om jag ändå är orolig o tycker det känns konstigt så är jag alltid välkommen dit för en koll. Jag sa att jag avvaktar och hör av mig igen om jag känner så..

Detta har nog varit den värsta oron under hela graviditeten för mig, usch vad dåligt man kan må pga oro!

Och inget blir ju bättre av att läsa massa skit på nätet ska ni veta..

Just nu tror jag mig känna att bebis har hicka där inne iallafall. Jag hoppas h*n blir lika bråkig som vanligt snart! : )

Kommentarer utan namn : )

Ngn kommenterar min blogg utan namn eller nånting. Såklart så får du det : ) tänkte bara om du missat å fylla i vem du är av misstag! : )

Jag vill veta! : )

Vaken, som vanligt : ) har varit det sen 5:30 typ. Men ska nog försöka somna om en stund nu när Robban åker till jobbet!

Ligger just nu och undrar ihjäl mig vem som ligger där inne i magen xD Flicka eller Pojke är den största funderingen, jag vill veeta : )) hihi..

Barnmorskan : )

Besöket hos barnmorskan gick bra. Hon var faktiskt trevlig idag ; ) så det var ju trevligt!

Vi lyssnade på bebis hjärta, och ibörjan blev h*n helvild i magen så hjärtslagen gick upp rätt högt så min barnmorska lyssnade längre än vanligt för att se att det gick ner till normalt och sedan stannade där när bebis lugnade ner sig och det gjorde det, som tur var! : ) Hon sa att de kan bli lite stressade när man lyssnar å har sig!

Bebis är fixerad, ej ruckbar! Så nu är h*n fast ; ) hihi. Och allt annat såg bra ut!

Bm frågade om vi hade börjat packa väskan till förlossningen osv. Det har vi inte och tanken slog mig att vi verkligen är nära nu, helt sjukt! Så dags att börja tänka på såna saker som väskan mm!!

När Robban slutade så åkte vi till Ikea och köpte en byrå som bebis ska ha sina kläder i, han håller på å sätter ihop den nu och jag har precis lagt mig i sängen, dyngtrött!

Nya tvättmaskinen luktar starkt av ngt?!

Vi köpte ju ny tvättmaskin efter jul där precis. När vi ställt upp den hemma så reagerade vi direkt på att den luktade ngt starkt. Inne i själva trumman. Jag vet inte om det är typ stark gummilukt? Jag mår iallafall illa av doften och står inte ut. Testade att tvätta våra kläder och de luktade inte illa efteråt utan luktade tvätt och sköljmedel. Men idag tvättade jag lite bebis kläder och då med parfymfritt tvätt o sköljmedel. Dessa tycker jag nu luktar svagt av den där "gummilukten" el vad det nu är som luktar! Skitirriterande...

Ngn annan som varit med om detta i samband med ny tvättmaskin? Ska ringa butiken å höra imorgon...

Better day!

Idag är humöret lite bättre och det är jag glad för! : ) hade en riktigt kass dag igår!

Har varit igång hela dan känns det som, men jag vet inte riktigt vad jag gjort förutom att städa bort julen :b äntligen är den barrande granen utkastad! När Robban kom hem åkte han med ett lass till returpunkten och jag lagade mat - Köttbullar, potatis och gräddsås!

Och nu har jag precis slängt mig i badet! Det är typ dagens avkoppling och avslappning för mig. Annars har jag väldigt svårt å vara still...

Imorgon är det dags för besök hos barnmorskan igen. Ser inte fram emot att träffa henne, som vanligt! Men jag ser fram emot att höra mitt lilla pyres hjärta slå <3 det är höjdpunkten med besöket!!

På torsdag börjar vattengympan igen! Har tänkt att jag ska dit..

Not My Day

Föräldragruppen var helt ok. Infon och allt vi prata om kändes bra. Det tråkiga som jag/vi kände var att det mest var äldre par där. Jag hade hoppats på fler i våran ålder så att man kunde knyta lite kontakter kanske. Men men, så äre!

Har varit på fruktansvärt dåligt humör hela dagen. Irriterad på alla papper som ska in här å där, pengar, ont i magen och ja, allt!

Och så upptäckte jag att jag börjat få lite bristningar på magen, jag som verkligen trodde jag skulle klara mig utan det! Men nä! Tjock är jag och det går jag med på men bristningar går väl aldrig att få bort ens - : (

Kass dag bara..

Söndag!

Idag har vi varit på 5-års kalas hos Phoenix! Det var trevligt förutom att min jäkla mage gör ont och är till besvär hela tiden : (

Annars har dagen varit slapp, känt mig trött som tusan. Somna inte ordentligt förrän vid 4 nånting imorse. Robban och min bror kom indunkandes inatt runt 02:30, då hade jag sovit nån timme kanske å sen hade jag väldigt svårt att somna om !!

Gårdagen var iallafall mysig. Vi åt jättegod middag hos Conny & Lena tillsammans med Robbans syster och hennes 2 barn - gosungar!! Slänger in en bild längst ner på lilla Axel, som inte är liten längre - guud vad fort det går!

Ska försöka sova tidigt ikväll, Robban börjar ju jobba imorgon "/ och på kvällen ska vi på första föräldragrupps mötet!

V 35 idag<3

Installerad och igång! ; )

Wiho, nu är tvättmaskinen installerad. Testkör den just precis nu : ) Hoppas att den ska funka bra å göra oss nöjda!

Vi har även varit iväg med svärmor o Janne och köpt spjälsäng, det var 2 v leverans dock. Men den är "bokad" och betald av Robbans snälla mamma o janne! Tusen tack, verkligen <3 Svärmor har även fixat babynest!

Vid 17 tiden ska vi hem till Robbans systers pappa. Hans syster Sandra från Västerås är här med sina barn så vi ska käka där å så : ) ska bli mysigt! Sedan ska Robban ev iväg och partaja lite! Jag tittar nog förbi hos mamma en sväng om inte klockan blir för mycket!

Hoppas bara att min mage inte bråkar för mkt. Igår höll jag på att bryta ihop av magont! Jag har alltid haft svårt för att gå på toa och göra nr 2 och nu under graviditeten har det blivit ännu värre, trodde inte det var möjligt!! Känsliga läsare, sorry om det blir för mkt info haha ; ) Så ja, min mage är kaos just nu och det gör att hela jag mår dåligt!

Hade en jättemysig date med Elin & Verro iförrgår <3 Vi fick en hel papperskasse med bebiskläder av gulliga Elin! Supersnällt..

Ha en trevlig kväll : )

Torsdag 3/1-2013!

New day, herregud dagarna bara flyger förbi. Robban har ju varit ledig sen innan jul men den ledigheten börjar gå mot sitt slut nu, det är trist : (

Illamåendet som kommer på kvällarna är också trist!! Igår innan jag äntligen somna så spydde jag som en gris. Förstår inte varför illamåendet kommit tillbaka?! Men nu på morgonen mår jag bra igen. Det är ju nästan så att man vill undvika å äta för att det känns som att det blir bättre då... Suck...

Dagens planer är iaf att tvätta, börjar kl 14. Och sen runt 17 tiden ska jag träffa Elin & Verro - ser fram emooot! : ) Elin har även bebiskläder åt oss hihi, så snällt ! <3

Nu ska jag ut med hundarna i det tråkiga vädret (hört att det regnat hela morgonen). Sen blir det frukost och sen får vi se om vi hinner träffa Robbans syster Sandra som är här å hälsar på med sina barn. Annars får det bli imorgon : )


Boring day!

Varit en riktigt seg dag - bläh! Jag har svårt att ta det lugnt å inte göra nånting på en hel dag, blir på dåligt humör.

Nu på kvällen gick vi iallafall till mamma där vi åt tacos med henne och brorsan. Det höjde humöret lite : )

Imorgon bitti ska jag till arbetsförmedlingen och skriva in mig som arbetssökande - så irriterande. Jag ska ha barn om några veckor liksom!! Men för att få ngn ersättning så måste jag. Undra vad dom ens kommer säga när dom ser att jag är höggravid liksom?! Aja..

Sen har jag några viktiga samtal att ringa. Bl.a. Försäkringskassan, har ju inte fixat detta med föräldrapenning än :S Fattar nada så behöver hjälp med det!

Livets största resa!

Då var 2013 här, det tar ett tag innan man vänjer sig vid att det är nytt år. Alltså spec när man ska skriva datum mm.

Är nöjd med mitt 2012. Det blev ett bra år med flytt tillbaka in till stan vilket kan ha varit det bästa beslutet någonsin av flera anledningar! : ) Och år 2012 kommer ju alltid vara ett speciellt år för oss, där började vår största resa i livet. = vi blev gravida, vi ska om några veckor bli föräldrar <3 det är såå stort!

Det har inte varit en dans på rosor att vara gravid, speciellt inte ibörjan för min del men det är ändå det bästa jag varit med om! Illamående, migrän, värk både här å där är redan nu så värt det så när vi väl har vårat lilla pyre här lär det vara som bortglömt! Jag hoppas iaf det ; )

Efter så många månaders väntan och längtan så trodde jag att det skulle kännas mer verkligt. Jag känner mitt älskade barn flera ggr om dan och det är inte alls långt kvar tills vi har h*n i vår famn. Meen det går inte inte inte förstå!! Det kommer inte bli verkligt förrän h*n är här <3

Robban min ängel och stöttepelare. Min graviditet har nog varit rätt tuff för honom då jag som sagt mådde fruktansvärt dåligt ibörjan. Han fanns där hela tiden, gjorde allt för att jag skulle må så bra som möjligt men det var nog inte lätt. Och att se mig må så dåligt tog på honom oxå, det vet jag! Han har även fått stå ut med mitt svajiga humör, och mina utbrott för småsaker, stackars haha <3 Men han är nog lite gravid han också för hans humör har under graviditeten också varit lite svajigt periodvis ; ) Men jag förstår oss båda, det är mkt som händer i våra liv och i min kropp! Jag är så lycklig över att just han blir pappan till mitt barn iallafall, jag älskar dig Robban mest av allt!! Alltid du & jag...

lillahjartaat.blogg.se

I väntan på dig <3

RSS 2.0